DPGA devine partener pentru Europa de est al Gary Edwin Golf

Academia de Golf Demis Papillon se afiliază și va preda după metodele școlii de golf Gary Edwin din Australia, unul dintre cei mai renumiți antrenori de golf la nivel mondial, cu filiale deschise pe toate continentele lumii și care are sub contract jucători de top la nivel internațional în golf.

„Este o onoare pentru mine că Academia de Golf Demis Papillon pe care am înființat-o acum 6 ani să devină partener al celei mai importante școli de golf din Australia, țara care este recunoscută ca forță mondială în golf. Am avut privilegiul de a lucra cu ani în urmă sub îndrumarea lui Gary Edwin care este o personalitate internațională în golf.
Este un avantaj major pentru jucătorii de golf din România și Europa de Est care vor avea acces la cele mai noi module și metode de antrenament în golf și posibilitatea de a continua formarea în centrele Academiei Gary Edwin de la Londra sau chiar în Quensland Australia” a declarat Demis Papillon.

 

Gary Edwin predă glof din 1961 și este recunoscut drept cel mai important antrenor de golf din Australia, fiind recunoscut și prin distincția “Profesorul anului în PGA” în 2006. Elevii săi au adunat premii în valoare de 60 de milioane de dolari și au câștigat aproape orice tur profesionist de golf.
http://www.garyedwin.com/

Comentarii