Academia de Golf Demis Papillon dă startul Cupei Academiei 2014 printr-o competiție nocturnă

Academia de Golf Demis Papillon dă startul celei de-a șasea ediții a Cupei Academiei. Competiția din acest an va avea loc pe 22 și 23 august în cadrul Lighthouse Golf&Resort din Balcic, în Bulgaria. Cu o tradiție de șase ani, turneul de anul acesta își propune să atragă aproximativ 160 de jucători din 10 țări, printre care România, Bulgaria, Germania și Franța.

Ediția din 2014 a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon marchează o premieră pentru Europa de Est în acest domeniu. Astfel, pe lângă întrecerea desfășurată ziua, la care vor participa aproximativ 120 de jucători, jucătorii sunt așteptați și la o competiție în nocturnă, denumită „Night Rainbow Golf Tournament”. Aproximativ 40 de jucători vor participa în competiția nocturnă care va avea startul vineri 22 august la ora 21:30.  

Competiția „Demis Papilon Golf Academy Tournament 2014” va fi împărțită pe trei divizii valorice pentru seniori, dar va include și o categorie destinată doamnelor și una juniorilor și va avea startul sambata 23 august incepand cu ora 8:30:

Categoria A          0 – 12 Hcp

Categoria B     12.1 – 24 Hcp

Categoria C        24 – 36 Hcp

Categoria Ladies 0 – 36 Hcp

Categoria Juniors 0 – 36 Hcp

„Cupa Academiei a atras an de an tot mai mulți jucători, lucru care arată că golful începe să prindă rădăcini și în Europa Centrală și de Est. Premiera din acest an, Night Rainbow Golf Tournament, va crea cu siguranță amintiri inedite golferilor participanți și ne va ajuta să dăm tonul la astfel de competiții în regiune”, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei.

Cupa Academiei va oferi premii in valoare de 10.000 de lei și este sponsorizată de Lenovo, Best BusinessTravel, Ad Line Solutions, Cramele Oprișor, The PUB – Universității și Dolce Bacio Tee & Coffee Shop.

Comentarii