Despre Demis Papillon Golf Academy

A juca golf este ca o calatorie care iti incanta toate simturile, dar in acelasi timp iti ofera posibilitatea de a deveni mai bun in acest sport. Cursurile de golf ofera acelasi joc de golf incântator si plin de provocari, indiferent ca e vorba de jucatorii profesionisti sau de incepatori. Toti sunt bineveniti pentru a-si testa aptitudinile. 

Atat jucatorii de golf, cat si invitatii care doresc sa incerce golful pentru prima data pot profita de conditiile intâlnite la Papillon Golf Academy. Demis Papillon Golf Academy are echimpamentul si toate conditiile necesare pentru jocul de golf: teren verde, crose, zona de lovituri si buncar pentru exersat. Toti cei care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile si jocul de golf, sunt bine primiti la Demis Papillon Golf Academy, sub instructajul unor profesori de golf atestati la nivel international. 

Clubul de golf este atractia principala a resortului. Acest spatiu imbina un design interior atragator si terase deschise, cu vedere panoramica spre gaura 1 si 18.  Clubul pune la dispozitia vizitatorilor vestiare, zona de lounge, restaurant de lux, pro shop, centru de conferinte, bar. Toate acestea indeplinesc conditiile unui club european. 
Evenimentele Demis Papillon Golf Academy atrag anual peste 100 de jucatori de golf din Romania, Bulgaria, Germania, Franta. Irlanda, Danemarca, Rusia, Ucraina si Kazahstan. Printre jucatorii participanti se numara Dinu Pescariu, Mihai Tatulici, Florin Segarceanu si Misu Negritoiu.

Despre Demis Papillon