Blog

Diplomatic Club 2016 Golf Tournaments
10th March 2016

Diplomatic Club 2016 Golf Tournaments

As probably most of you know that my Golf Academy will operate from the 15th of March at Diplomatic Club. I will revive some of the old Golf Cups J T Baker and J B Lammaison two of the pioneer teachers who put Romania on the world golf map in the 1920’s

Comentarii
9 Decembrie, 2013

Craciunul si cadourile de golf

De cateva saptamani ma pregatesc pentru excursia in Malaga, in Spania cu membrii clubului meu de golf.

Comentarii
18 noiembrie 2013

Eu sunt... eu, turneul, viata si golful

Iubesc Balcic, imi iubesc cele doua orase Brisbane si Constanta. Simt ca golful este parte a economiei din Cap Kaliakra, Bulgaria. Simt ca oamenii din acest loc special, din Balcani, merita un turneu special.

Comentarii
11 Noiembrie, 2013

Ben Hogan - Dalai Lama din golf

Azi i-am scris un mesaj unui prieten de-al meu din Bucuresti, Stuart Leary, un excelent jucator de golf in zilele sale ca sportiv activ (chiar si acum joaca foarte bine).

Comentarii
4 noiembrie, 2013

Elevii mei, handicapurile lor

Permiteti-mi sa incep cu putina matematica usoara si despre cum ar trebui sa functioneze sistemul de handicap, dar nu o face.

Comentarii
28 octombrie, 2013

Vreau sa joc, vreau sa joc!

De unde sa inveti golf? Vei intalni multi oameni pe teren, care vor dori sa te invete secretele “ascunse” ale golfului. Adevarul este ca majoritatea nu au inceput sa joace cu mult inaintea ta

Comentarii
21 Octombrie, 2013

Regulile psihice ale golfului

In viata mea de profesor, am predat golf multor amatori si golferi profesionisti, iar marea diferenta dintre cele doua grupe nu este talentul innascut la golf

Comentarii
14 Octombrie, 2013

Povestea incepatorului

Data trecuta am povestit despre jucatorul de golf “paranoic”. La Lighthouse Golf Resort avem un nou jucator de golf, care este un “paranoic invers”.

Comentarii
7 octombrie, 2013

Esti un jucator paranoic?

“Pentru a juca bine trebuie sa te simti linistit si impacat. Niciodata nu am fost nervos in timpul jocului de golf, pentru ca simteam ca nu am nimic de pierdut, ci doar de castigat.” - Harry Vardon (de 6 ori Campion Time Open)

Comentarii
30 septembrie, 2013

Golful din Est

Daca esti norocos si vii dintr-o tara cu o traditie bogata in golf, precum SUA, Australia, Marea Britanie sau Irlanda, iti va fi greu sa iti imaginezi locuri, in special in partea dezvoltata a Europei de Est, unde golf-ul d-abia este descoperit.

Comentarii
16 septembrie, 2013

Nostalgia golfului

Recent mi s-a intamplat ceva emotionant. Ma aflam in zona de vama a aeroportului Ataturk din Istanbul si completam data nasterii pe formularul de imigrare.

Comentarii
12 septembrie, 2013

Cel mai putin umblat drum

In ciuda crizei economice globale, PGA Tour a reusit sa obtina din sponsorizari 7 milioane de dolari pentru o competitie saptamanala.

Comentarii
5 septembrie, 2013

Cine se joaca cu mintea ta?

Orice jucator de golf care s-a aflat in prezenta cuiva mai bun sau cu mai multa experienta in acest sport, a fost nervos in acest context. Pentru unii dintre acesti jucatori poate fi o batalie pe viata.

Comentarii
30 august, 2013

Efort vs Tech

S-au creat mai multe supozitii in trecut, despre relatia dintre dezvoltarea tehnologica si cum le permite aceasta jucatorilor profesinisti de azi sa ia in deradere cursurile de golf.

Comentarii